Productinnovatie die altijd resulteert in veiligheid

Superieure borstesthetiek

Met meer dan 30 jaar geavanceerde ervaring in het produceren van borstimplantaten zijn kwalitatieve borstimplantaten altijd het logisch gevolg geweest voor de oprichters en leidinggevenden van Motiva. Hierdoor resulteert het niveau van product innovatie bij Motiva implantaten altijd veiligheid.

En hoewel we ons verleden respecteren, zijn we gefocust op het heden en de toekomst die innovatief, veilig en vooruitstrevend is. Wij geloven dat deze doelstellingen kunnen worden bereikt door de behoeften en voorkeuren van plastisch chirurgen en cliënten in ons productontwerp op te nemen.

Van ons uitgebreide aanbod aan vormen en maten van borstimplantaten voor uitstekende borst esthetische resultaten tot onze nieuwe ProgressiveGel Ultima ™, prestatiegerichte eigenschappen en innovatieve Q Inside Safety Technology ™, verwachten onze cliënten en chirurgen alleen nog maar het beste. Gebruik makend van de de meest geavanceerde, state-of-the-art ontwerpen en fabricage technologie, zorgt Motiva ervoor dat Motiva Implants® siliconen borstimplantaten de beste keuze zijn voor de meest veeleisende cliënten en chirurgen wereldwijd.

“Onze kwaliteitsnormen voor borstimplantaten zijn de strengste in de industrie en ons productieproces wordt voortdurend gecontroleerd door de gezondheidsautoriteiten van de meest waakzame landen, wat resulteert in een wettelijke goedkeuring in meer dan 60 landen over de hele wereld.”

-Robert De Mezerville, Global Quality and Clinical Affairs Manager

Onze innovaties