Brandambassador Stephanie in ‘The Dutch Way’

Miss Universe Nederland 2013, model en tv-presentatrice Stephanie Tency heeft in februari 2017 een prothese wissel met Motiva borstimplantaten ondergaan bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam. Stephanie was erg ontevreden over haar eerste borstvergroting en klaagde over pijn en assymmetrie veroorzaakt door haar borstimplantaten.  In haar vlog vertelt zij haar verhaal en geeft zij tips voor een goede voorbereiding op een borstvergroting.

Na de operatie door Dr. Winters met Motiva Ergonomix™ Demi 375CC implantaten, zijn haar borsten volgens eigen zeggen ‘perfect’. Ergonomix™ implantaten bevatten een ongekend zachte en soepele siliconengel waardoor ze natuurlijk met je eigen borsten meebewegen.

Voor haar nieuwe tv-programma ‘The Dutch Way’ (RTL 4) was Stephanie op Curacao en maakte zij deze prachtige video waarin het ‘Ergonomix-effect’ goed te zien is. Motiva Nederland is trots op zo’n mooie en blije brandambassador!

Volg Motiva Nederland en brandambassador Stephanie Tency ook op Instagram.

 

 

 

 

IV World Symposium on Ergonomic Implants

Schermafbeelding 2018-07-20 om 15.09.25

Voor het 4e jaar op rij zal het mooie plaatsje Gardone aan het Gardameer in Italië de adembenemende achtergrond zijn van het IV World Symposium on Ergonomic Implants, dat plaats zal vinden van 4 t/m 6 oktober 2018.

We verwachten dit jaar de grootste opkomst van internationale plastisch chirurgen op dit prestigieuze congres dat gesponsord wordt door Establishment Labs, de producent van Motiva Implants.

Dr. Giovanni Botti, de gastheer van dit evenement, heeft samen met het team van Establishment Labs hard gewerkt om een spectaculaire en verhelderende ervaring neer te zetten voor alle deelnemers, inclusief de sprekers afkomstig uit alle windstreken:

Schermafbeelding 2018-07-05 om 20.24.14

De onderwerpen bevatten dit jaar:

  • Ervaring met Grote Aantallen (+200 cases door één chirurg)
  • Oppervlakte technologie en Chronische Inflammatie complicaties
  • Geavanceerde augmentatie technieken met Ergonomix™ implantaten
  • Management van complicaties en secundaire chirurgie
  • Borstreconstructie met Ergonomix™
  • Mastopexy met Ergonomix™
  • Minimaal Invasieve Technieken
  • 3D Planning
  • Hybride Borst Augmentatie
  • Praktijk Management met Innovatieve Technieken

Van de maximaal 250 plaatsen heeft Motiva Benelux er t/m 16 juli aanstaande nog enkele gereserveerd voor Nederlandse plastisch chirurgen tegen early bird tarief. Indien u van dit voordeel gebruik wilt maken, kunt u per mail contact opnemen met suzanne.jongerius@motivaimplants.nl.

Motiva Implants bij Business Class 17.06.2018

Op zondag 17 juni 2018 interviewde presentator Harry Mens onze accountmanager Suzanne Jongerius voor zijn tv-programma Business Class. Zij vertelt hierin over de geïnnoveerde eigenschappen van Motiva implantaten, alle gericht op verbeterde veiligheid en esthetisch resultaat. Ook Harry Mens is enthousiast over de zacht en natuurlijk aanvoelende siliconengel. Bijna niet van ‘echt’ te onderscheiden…

Kijk hier het interview terug.

 

Business Class

World Symposium on Ergonomic Implants 2017

Voor het derde jaar achtereen werd dit congres georganiseerd aan het Gardameer met een aantal van de meest prestigieuze plastisch chirurgen ter wereld.

Sinds de introductie van het Ergonomix™ implantaat in 2014 is dit concept een geheel nieuwe soort geworden, niet rond of traditioneel anatomisch maar een dynamisch, natuurlijk ogend en voelend product. Omdat we doorgaan om wereldwijd meer ervaring op te doen en deze toe te passen om de beste technieken te creëren voor het gebruik van dit implantaat, geloven we dat dit symposium het nieuwste van het nieuwste in borstchirurgie naar een hoger niveau tilt.

Afgelopen editie van het World Symposium bevatte een gebalanceerde mix van lezingen, panel discussies met internationale plastisch chirurgen, video presentaties en bestaande concepten die uitgedaagd werden. We hadden een speciale focus op het aanleren van nieuwe strategieën om succes te vergroten en te bereiken met moeilijke patiënten.

Kijk voor meer informatie en de datum van de vierde editie in 2018 op www.ergonomicsymposium.com.

Italy-Lago-di-Garda-81153179

World Ergonomic Symposium 2017 in Gardone, Italië

lago-di-garda
Voor de derde keer host Dr. Botti in samenwerking met Motiva het World Ergonomic Symposium in Gardone, Italië.
Internationaal gerenommeerde sprekers delen hun ervaring in presentaties en live video sessions.

Opgelet! Maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 250. Noteer de datum alvast in uw agenda.
Meer informatie tijdens de NVPC-dagen in Amsterdam. 

Heeft u interesse in het wetenschappelijk programma? Vul dan uw gegevens in.

Women Walking

Waarom vrouwen kiezen voor borstimplantaten

Wat is de motivatie voor vrouwen om een te kiezen een borstimplantaat?

Laten we eerlijk zijn. We moeten maar de tv aanzetten, een tijdschrift openen of even surfen op het internet om vrouwen van alle vormen en leeftijd te zien die de perfectie benaderen. Klinkt als science fiction, maar de huidige technologie maakt het mogelijk.

Het is volkomen normaal om vrouwen die net bevallen zijn om hun lichaam te transformeren naar de manier waarop ze eruit zagen voordat ze zwanger waren. Ook zien we prachtige vrouwen tussen de 40-50 jaar oud die er veel beter uitzien dan vrouwen die de helft van hun leeftijd zijn.

Het is een feit. Technologie is samengesmolten met de kunst van schoonheid en perfectie kan in het bereik van bijna iedereen zijn, want het wordt toegankelijker met de dag en vooral: het is veilig.

Maar voordat we verder gaan, moeten we iets heel belangrijks verduidelijken. Het woord perfectie dat we vernoemden. Deze perfectie waarna we verwijzen is suggestief en elk persoon moet zich richten op hun eigen lichaam en hoe ze hun eigen schoonheid willen benadrukken. Uniek zijn en op zoek gaan naar je eigen schoonheidsconcept is wat wij vinden dat echt perfecte schoonheid is.

Dit zijn volgens ons de vijf voornaamste redenen:

Lees meer