BH’s kopen na je borstvergroting

19437727_1412433968792721_4092231505838310624_n

BH’s kopen na je borstvergroting – 3x Do’s en 3x Don’ts

Finally…You’ve got Boobs! Van harte! Lege triangel bikini’s en stevige hartjesvormige push-up beha’s: naar de kledingcontainer. Je kunt niet wachten tot je dat pashokje van de Hunkemöller in kunt duiken om die hele stapel gloednieuwe trendy C-, D- of misschien heb je straks wel E?-cups onder je arm eens goed op te vullen met je mooie, nieuwe, curvy figuur…

Voorlopig ‘spoonen’ je nieuwe boobies nog wel even 6 weken lang 24/7 met die strakke not-so-sexy sportbeha. Maar je die mag uitgooien, sta jij voor de deur van je dichtstbijzijnde HM boutiek. Niks online shopping, je hebt hier namelijk lang naar uitgekeken en je laat je graag een hele nieuwe lingeriegarderobe aanmeten door de lingeriedeskundige.

Spannend is het eigenlijk ook wel een beetje. Daarom geven we je hier graag wat tips waar je op moet letten bij je nieuwe BH aankopen.

BH’s shoppen na je borstvergroting: Do’s

  1. Draag de juiste BH op het juiste moment

Die zwarte sensuele kanten beha’s schreeuwen jouw naam al vanaf het moment dat je je ogen opende na de narcose en je naar je nieuwe borsten keek. Maar luister goed naar je plastisch chirurg en wacht tot hij je toestemming geeft om een normale BH te dragen. Misschien is een aantal weken extra een sportbeha nodig. Of kun je beter een periode geen beugelbeha’s dragen. Knoop het advies van je chirurg in je oren en geef je borsten de tijd om te genezen.

  1. Passen(D)!

Voor het uitkiezen van de beste BH, laat je professioneel adviseren over de juiste maat en pasvorm. Je hebt bij je plastisch chirurg natuurlijk jouw droom-behamaat uitgesproken, maar dit wil niet zeggen dat je deze maat ook echt hebt na je operatie. Het is goed om de komende maanden, terwijl je borstimplantaten zich rustig ‘settelen’, aan aantal keren je behamaat door een lingeriedeskundige van bijvoorbeeld Hunkemöller op te laten meten.

  1. Probeer verschillende stijlen

Borstimplantaten veranderen de Look & Feel van je borsten. Hierdoor kan het zijn dat jouw lievelings-behamodel van voorheen niet meer zo charming is. Probeer dus meerdere stijlen uit om erachter te komen hoe jouw nieuwe borsten het mooiste uitkomen.

BH’s shoppen na je borstvergroting: Don’ts

  1. Gouden tip: koop niet al je BH’s op het zelfde moment! Het is natuurlijk su-per-verleidelijk om in één keer je hele nieuwe lingeriegarderobe aan te schaffen., maar het is echt slimmer om te wachten. De maat en vorm van je borsten veranderen zeker de komende 6 maanden nog wel. Dus koop een of twee nieuwe BH’s en kijk hoe je borsten veranderen. Zo geef je geen honderden euro’s uit aan BH’s die je misschien maar een paar keer aandoet.
  1. Ga niet shoppen als je haast hebt

Het kopen van een BH prop je niet in 10 minuten. Plan je eerste postoperatieve shopsessie dus als je er echt even lekker uitgebreid de tijd en aandacht voor hebt. Probeer verschillende types en stijlen uit. En kijk niet alleen hoe je eruit ziet met je kleren aan; je wilt ook een BH die je figuur goed uit laat komen in je kleding. Het is zeer waarschijnlijk dat je diverse stijlen en types nodig hebt voor onder haltertops, t-shirts, strapless topjes en truien.

  1. Wees niet verbaasd als je BH maat anders uitpakt

Voorafgaand aan de borstoperatie heeft de plastisch chirurg goed naar je geluisterd om te bepalen wat voor jou de gewenste maat en vorm is. Waarschijnlijk heb je net als vele cliënten aangegeven wat voor jou de ideale cupmaat is, bijvoorbeeld 75C. Deze informatie is vervolgens gebruikt om het implantaat te selecteren, maar hoeft niet per sé de maat te zijn die je na de operatie hebt. Dr. Roossink: “BH-maten zijn niet gestandaardiseerd. Ik kan geen BH maat garanderen bij het opereren. Communiceer goed met je plastisch chirurg en ga samen aan de slag om de gewenst maat en vorm vast te stellend ie je wilt, maar focus niet zoveel op die cupmaat. De Total Look die je na de operatie hebt, is waar het écht om draait.”

BH’s kopen na je borstvergroting is een bijzonder en spannend moment. Neem de tijd, probeer nieuwe dingen en geef je nieuwe figuur een warm welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *