Brandambassador Stephanie in ‘The Dutch Way’

Miss Universe Nederland 2013, model en tv-presentatrice Stephanie Tency heeft in februari 2017 een prothese wissel met Motiva borstimplantaten ondergaan bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam. Stephanie was erg ontevreden over haar eerste borstvergroting en klaagde over pijn en assymmetrie veroorzaakt door haar borstimplantaten.  In haar vlog vertelt zij haar verhaal en geeft zij tips voor een goede voorbereiding op een borstvergroting.

Na de operatie door Dr. Winters met Motiva Ergonomix™ Demi 375CC implantaten, zijn haar borsten volgens eigen zeggen ‘perfect’. Ergonomix™ implantaten bevatten een ongekend zachte en soepele siliconengel waardoor ze natuurlijk met je eigen borsten meebewegen.

Voor haar nieuwe tv-programma ‘The Dutch Way’ (RTL 4) was Stephanie op Curacao en maakte zij deze prachtige video waarin het ‘Ergonomix-effect’ goed te zien is. Motiva Nederland is trots op zo’n mooie en blije brandambassador!

Volg Motiva Nederland en brandambassador Stephanie Tency ook op Instagram.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *