World Symposium on Ergonomic Implants 2017

Voor het derde jaar achtereen werd dit congres georganiseerd aan het Gardameer met een aantal van de meest prestigieuze plastisch chirurgen ter wereld.

Sinds de introductie van het Ergonomix™ implantaat in 2014 is dit concept een geheel nieuwe soort geworden, niet rond of traditioneel anatomisch maar een dynamisch, natuurlijk ogend en voelend product. Omdat we doorgaan om wereldwijd meer ervaring op te doen en deze toe te passen om de beste technieken te creëren voor het gebruik van dit implantaat, geloven we dat dit symposium het nieuwste van het nieuwste in borstchirurgie naar een hoger niveau tilt.

Afgelopen editie van het World Symposium bevatte een gebalanceerde mix van lezingen, panel discussies met internationale plastisch chirurgen, video presentaties en bestaande concepten die uitgedaagd werden. We hadden een speciale focus op het aanleren van nieuwe strategieën om succes te vergroten en te bereiken met moeilijke patiënten.

Kijk voor meer informatie en de datum van de vierde editie in 2018 op www.ergonomicsymposium.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *