Women Walking

Waarom vrouwen kiezen voor borstimplantaten

Wat is de motivatie voor vrouwen om een te kiezen een borstimplantaat?

Laten we eerlijk zijn. We moeten maar de tv aanzetten, een tijdschrift openen of even surfen op het internet om vrouwen van alle vormen en leeftijd te zien die de perfectie benaderen. Klinkt als science fiction, maar de huidige technologie maakt het mogelijk.

Het is volkomen normaal om vrouwen die net bevallen zijn om hun lichaam te transformeren naar de manier waarop ze eruit zagen voordat ze zwanger waren. Ook zien we prachtige vrouwen tussen de 40-50 jaar oud die er veel beter uitzien dan vrouwen die de helft van hun leeftijd zijn.

Het is een feit. Technologie is samengesmolten met de kunst van schoonheid en perfectie kan in het bereik van bijna iedereen zijn, want het wordt toegankelijker met de dag en vooral: het is veilig.

Maar voordat we verder gaan, moeten we iets heel belangrijks verduidelijken. Het woord perfectie dat we vernoemden. Deze perfectie waarna we verwijzen is suggestief en elk persoon moet zich richten op hun eigen lichaam en hoe ze hun eigen schoonheid willen benadrukken. Uniek zijn en op zoek gaan naar je eigen schoonheidsconcept is wat wij vinden dat echt perfecte schoonheid is.

Dit zijn volgens ons de vijf voornaamste redenen:

  1. Er beter uitzien met en zonder je kleren. Ja inderdaad beide. Er zijn veel vrouwen die problemen hebben bij het kopen van bh’s, blouses of in het bijzonder strapless tops. Borstvergroting is een bekende procedure zodat vrouwen de grootte krijgen die ze altijd al wilde hebben en de kledingproblemen zijn verleden tijd. Hoe zit het ziet er goed uit naakt? Dit lijkt ons wel duidelijk
  2. Toename van een positief zelfbeeld: We weten allemaal dat we van ons eigen moeten houden zoals we zijn, punt. We zijn al uniek en perfect, en dat is iets dat vrouwen, die een borstvergroting overwegen, moeten begrijpen voordat ze een behandeling zelfs maar overwegen. Dus eerst moet je van jezelf houden en beseffen dat een borstvergroting de schoonheid die je al hebt fysiek kan verbeteren. Als we ons op ons best voelen, verhoogt onze eigenwaarde en natuurlijk onze perceptie van ons imago waardoor ons vertrouwen stijgt.
  3. Herstel van uw decolté na de zwangerschap: Het is geen geheim dat na een geboorte de omvang van de borsten drastisch kan afnemen en de borsten gaan doorzakken. Met borstvergroting kunt u het de vorm van uw decolté herstellen zoals voor de zwangerschap of zelfs verbeteren.
  4. Er jonger uitzien als borsten met de tijd de neiging hebben door te zakken: Zwaartekracht heeft een invloed op uw borsten met de tijd zodat ze doorzakken en zelfs de grootte verandert. Een borstvergroting kan oudere vrouwen zich zeker en vast jonger laten voelen en uitzien.
  5. Ongelijke borsten corrigeren: Ons lichaam is vol van asymmetrie en borsten zijn geen uitzondering. Er zijn echter vrouwen waarbij deze asymmetrie heel groot is. Deze procedure kan geheel worden aangepast aan elke patiënt met verschillende implantaten zodat deze asymmetrie kan worden gereduceerd.

Denk je zelf nog aan een andere reden ? Laat het ons dan weten !!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *